23 Şubat 2010 Salı

Okul, Aşk Falan Pişman


Ya da şöyle denebilir, okul başladı falan, aşık olan bin pişman. Evet sevgili blogseverler bu hafta okulumuz açıldı. Dün de ders olmadığı için okula ancak bugün teşrif edebildik. Ders işlenmemesi açısından güzel bir gün olduğunu söyleyebilirim. Dersten arta kalan zamanlarda ise paso yemek bir şeyler yedik. Güzel oluyor ama rahat kafayla yemek yemek ve dersin olmamasının verdiği rahatlık.

Yarında "Sigorta Bilinci" adlı kampanya çalışmasının ajans kataloğu için fotoğraf çekimi var ajanscanak, herkesin gelmesini umut ediyorum.

Aşk konusuna da gelince arkadaşımın erkek arkadaşıyla arasında olan problemler bizi etkiledi, hepten negatif bakar oldum aşk mevzularına. Algılarımı değiştirecek birilerine henüz yok ufukta. Gökte zembille inerse falan anca yani!

Geçen Cumartesi Begüm, ben, Banu ve Banu'nun yanında getirdiği iş arkadaşları hep beraber bir şeyler yedik Alsancak'ta. Banu ve iş arkadaşları diyorum, kendileri sigortacı çünkü. Muhabbetlerini de görme; kredi, sigorta terimleri falan. Bizde Begüm'le pür dikkat çözmeye çalışıyoruz. Tabi zor iş herkesi ayağına git sigorta yaptırmaları ikna etmeye çalış.  O an anladık ki, iş hayatı dedikleri zormuş be hacı! Öğrenci hayatını ekmek elden su gölden, kıymetini bilmek lazım.

Ardında da falcıya gittik, fala inanma falsız da kalma demişler. Sonra yüksek lisans falan dedi, yurtdışı gözüktü. Aslında aklımda var öyle bir şey, güzel olabilir gerçekten.


4 kişi ahkam kesmiş:

Leah dedi ki...

O yurt dışı olayı ve yüksek lisans herkesin falında çıkıyo ne hikmetse falcılar fix onu söylüyolar galiba :D

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

ee öğrenci olduğunu anladılar mı erasmus,yüksek lisans falan her türlü gideri var diye söylüyolar =D

FFatiHH dedi ki...

Falcıların müthiş motivasyon sağlayabileceğine inanmak üzereyim.İnsanları analiz etmeleri felan.kural şu 3 iyi bir kötü haber :) Poh pohladı da diyemiysun bu sayede..Ama bi yandan da için rahatlıyo.Senden bağımsız senin önüne geçemeyeceğin mutluluklarının olduğunu bilmek mutlu etmezmi seni :)

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

yok kötü haber veren olmuyor pek, sorunsuz okul hayatı, bulunacak hali hazırda iş, münasip bir sevgili adayı =)) 0 olumsuzluk, poh pohla gitsin