29 Ekim 2010 Cuma

O Zaman Şarkı Söylemek Lazım

Bugün bizimkilerle okulun iletişim bölümü karaoke partisine gittik. İlk defa karaoke denen olaya dahil olacağım için epey bir merakta ediyordum. Yer küçücük bir mekandı Alsancakta. Gel gör ki unutuğumuz bir şey vardı, o da karaoke barın çoğunun bizim okulun öğrencileriyle dolu olmasıydı. Netice itibariyle gelsin Demet Akalın'lar gitsin Serdar Ortaçlar. Şarkılar yabancıydık, melodilerede orda burda denk geldiğimiz kadar yakın. Popüler kültür buysa bundan biz bundan bi haberdik. Aksine bu halimizden pek de bir memnunduk.


Gelen bir kaç tip ise "Allahım sana geliyorum yarap" dememize neden oldu. Fake sarışın kızın leopar desenli taytı ve uzunluğunun en az 10 cm olarak düşündüğümüz ayakkabıları beni benden aldı. Yanındaki kızında aşağı kalır yanı yoktu ya neyse. Seksi olmakla seksi olmaya yırtınmak arasında fark bu olsa gerek. Kenan Doğulu gecenin en iyilerindendi, Teoman falan istemiştik ama nerde. Demet Akalıncı gençlik içinde heba oldu gitti Teoman şarkı isteklerimiz.

Bunların dışında kimimiz az ses kaybıyla, kimimizde çok ses kaybıyla mekandan ayrıldık. Maksat muhabbet olduğu için karaoke bahane, muhabbet şahane oldu bizim için.




3 kişi ahkam kesmiş:

Profösör dedi ki...

Allah muhabbetinizi arttırsın.

Ayshenur dedi ki...

:)yinede güzel olmuş cnm:)demet akalıncı gençlik heheh:D

ayrıca bnde ödülün var;)

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

profösör, çok teşekkür ederim =))

Ayshenur, sorma ya geçen senede okul şenliklerine yoğun istek üzerine Demet Akalının geldiğini düşünürsek (ben kaçıp canımı bu işkenceden kurtaranlardanım) bizimkilerin ultrademetçi olduğunu söylemek daha doğru olur =)