2 Aralık 2010 Perşembe

Erkekler Ah Erkekler, Aşk Trafiğindeler

Son zamanlar en çok tanık olduğum şeylerden biri paylaşılamayan erkek sendromu. Paylaşılamayan kankalar, paylaşılamayan "bunun neresine bakıyolar ya kızlar" cümlesini size sarfettiren zat-ı muhteremler. Öyle ki hemen hemen hergün taş gibi bir hatunun yanında onun tam zıttı olan ister garip tipli apaçi veyahut kaba saba kıro kıro tipler görüyoruz.


Bugün bu olayı kızlarla cafede otururken konuştuğumuzda erkeklere olan rağbetin nedenini erkek türünün gittikçe azalmasından kaynaklanıyor olabileceği teorisini attık ortaya. Sonra etrafımıza baktığımızda sokak boyunca ve cafelerde oturan kadın çoğunluğu görünce teorimizin hiç yanlış olmadığını anladık.
Hatta geleceğimizi pekte parlak görmedik. Öyle ya yakında "kapanın elinde kalıyor"a dönecek olay. İşin en fena yanı ise her erkeğin kendini nimetten sayması. Adamda tip yok, para yok, eğitim yok ama deli gibi özgüven var, seni beni sollar.

Ama erkekler, bu konuda sırf erkekleri suçlamak anlamsız. Suç illa hayatında biri olsun diye her gördüğü erkeğe balıklama atlayan bazı hemcinslerimde. Eskiden erkekler bayanlarla tanışmak ister, flört eder hatta süprizler yapar hatta kavga ederdi. Şimdi ise kadınlarda erkeğe açılıp, sevdiğini açıklayabiliyor. Bu gidişle evlenme teklifini de biz yapıcaz diye korkuyorum yahu.


2 kişi ahkam kesmiş:

ilhan dedi ki...

Bizim burada erkekler çooook daha fazla maalesef ki :))

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

o da senin şansızlığın olsun o zaman :(