6 Ocak 2014 Pazartesi

Fikrimühim Ürün Denemeleri Part 2: Coffe Mate


Geçtiğimiz haftalarda Fikrimühim'in kahve ile ilgili anketi mailime ulaştı. Kahve içmeyi seven biri olarak bu anketi bayıla bayıla doldurdum tabii... Anket sonucum, ağırlıklı olarak sütten çok süt tozunu tercih etmek olunca, farkında olmadan Fikrimühim'in Coffee Mate süt tozu markasına yönelik hazırladığı kampanyasına dahil oluvermişim. Akabinde sitesinden kampanyaya katılımımı gerçekleştirdim. Ve yaklaşık bir hafta sonra Fikrimühim'in deneme paketi elime ulaştı. Pakette neler mi vardı? Öncelikli olarak Fikrimühim'in biz kampanya katılımcılarına özel mektubu, Coffee Mate ürününe ait tanıtıcı broşürler ve denemem için yollanan iki paket Nescafe Classic ve Coffee Mate (#ayrılmazikili). Evdede tam nescafe bitmiş ve Nescafe Classic krizi yaşanırken (3'ü 1 arada ve türevlerinden aynı lezzeti alamıyorum) bu yollanan deneme paketleri bana ilaç gibi geldi. Hemen kettle'ıma çalış emrini vererek, bu yeni paketleri denemeye koyuldum. Bu arada demeden edemeyeceğim Coffe Mate'nin yeni formülü eskisine nazaran daha yumuşak, diğer yandan neskafenin de kokusunu bastırmıyor. Özetle gerçekten ideal lezzette.

Diğer yanda PR ve Reklamcı olarak (her ne kadar şu an için meslek olarak icra etmesem de) Fikrimühim'in W.O.M. (Ağızdan ağıza iletişim) alanında başarılı bir öncü olduğunu düşünüyorum. Zira markaların kendi hakkında bas bas bağırmasındansa bizzat markayı deneyen kişilerin görüşlerini almak ve gene bu markaları deneyenler olarak iyisi ile kötüsü ile memnuniyet veya şikayetlerini belirtmek çok daha inandırıcı ve samimi.

Özetle Fikrimühim ile yaşadığım 2. deneyimim de başarılı ile sonuçlandı diyebilirim. Siz de deneyerek en doğru seçimlerin yapılabileceğine inanıyorsanız bu deneyimi yaşamanızı tavsiye ederim. Şimdilik benden bu kadar. Sonraki yazıda görüşmek üzere.


3 kişi ahkam kesmiş:

bircanın renkli dünyası dedi ki...

Ay afiyet bal seker olsun ♡

bircanın renkli dünyası dedi ki...

Bende uyeyim ama hicbirsey yollmadi daha *-*

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

the bircan, çok teşekkürler :) deneme ürünü yollamaları için teklif gelmesi gerekiyor hesabınıza. Gerçi blog yazarısınız yollamaları gerekir. Ya da size yollanan anketi önceden yapmadınız. Anket yapanlara yollandı anladığım kadarıyla teklif.