13 Temmuz 2015 Pazartesi

Evlilik Hazırlıkları: Sıra Geldi Davetiyelere


Yoğunluk ve koşuşturmadan fırsat bulup bir türlü yazamadım. Mekan tutuldu, ön hazırlıklar ve randevuları alındı. Şimdi ise o akşam bizlerle beraber olacak kişilerin düğünümüze davetine geldi sıra. Biz davet olayını iki yoldan gerçekleştirdik. Yakın veya uzaktaki arkadaşlarımıza davetiye vermedik, onun yerine düğüne özel açtığımız websitemiz üzerinden LCV doldurmalarını istedik. Sitede ayrıca ikimiz ağzından bugüne nasıl geldiğimize dair hikayelerimiz, düğün sayacı, düğün mekanının ayrıntılı adres ve google map haritası yer alıyor. Böylece arkadaşlarımız için daha samimi ve eğlenceli bir yöntem bulmuş olduk. Sitemizi www.birevlilikprojesi.com 'dan inceleyebilirsiniz. Düğünden sonra da web sitesinde yer alan 'Galeri' sekmesine kendi çektiğimiz düğün fotoğraflarımız yer alacak. Ayrıca düğüne gelen arkadaşlarımız da ellerindeki o geceye dair fotoğrafları yükleyerek galerimize katkıda bulunabilecekler. Böylece Facebook üzerinden albüm oluşturmaya gerek kalmayacak. 'Ay ben bu fotoda kötü çıkmışım, sakın koyma!' muhabbetlerinden tam gaz sıyrılarak, herkes istediği fotoğrafı siteden kaydederek, saklayabilecek.

Akraba ve diğer yetişkin eş dostlar için ise geleneksel yolu seçerek davetiye bastırdık. Başta kendi davetiyemizi tasarlamayı düşünsek de hazır davetiyelerden çok beğendiğimiz bir model çıkınca onda karar kıldık. Davetiyeleri Konak'ta bulunan Sihirli Eller'e yaptırdık. Davetiye zarflarını ise zarfa uygun olarak alarak, süslemelerini ise annemle birlikte binbir özenle hazırladık. Lila sevdam davetiyelerde de devam etti tabii. Davetiyeye buradan ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra Instagram'da da birbirinden yaratıcı davetiye şirketleri varmış. Gerçi davetiyelerin süsü püsü hazır gelseydi. Davetiyelere harcadığımız emeğimiz kadar güzel olmazdı sanırım.

Özetle bir hazırlığın daha sonuna geldik. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere mutlu kalın.



14 kişi ahkam kesmiş:

Adsız dedi ki...

Rabbim bir ömür boyu mutlulukla kocatsın.İnşallah bende bu mutluluğu heyecanı tadarım yakın zamanda.

Güloanne mutfakta dedi ki...

Bunlar tatlı ve yorucu telaşlar Keşke tüm tekaşlar böyle güzel olsa.Mutluluklar dilerim.Srvgiler.
Sanırım beni takibe almamışsınız ben oldukca geldim sizi hiç sayfamda görmedim.

Unknown dedi ki...

Davetiyeniz çok güzel olmuş , özellikle üzerinde ki sizin yaptığınız kısımlar.Site fikri çok hoş, size kolay gelsin bu güzel koşturmacalarda...))

LerzanKaradan.com dedi ki...

hertürlü ayrıntıyı düşünmüşsünüz
çok mutlu olun

ilke Çevik dedi ki...

site fikri gerçekten çok hoş ayrıca emeğinize sağlık davetiyeler de bir o kadar şık ve sade. mutluluklar dilerim.

bahareli dedi ki...

Bir ömür mutlu olmanız dileğiyle.

Microsoft Ignite Studio dedi ki...

Bu konularla çok ilgili olmasam da sayenizde bayanlarla ilgili çok şey öğreniyorum ve bu bilgiler bayanları anlamam açısından işime yarayacaktır.

http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

Aslı'nın Dünyasıı dedi ki...

Bir ömür boyu mutluluk sizinle olsun (:

Adsız dedi ki...

çok güzel bir web sitesi hazırlamışsınız, ömür boyu mutluluklar

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar.

Cenab-ı Hakk, sizi bir yastıkta kocatsın. Bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim. Cenab-ı Allah tamamına erdirsin inşAllah. Kimse kimsenin tam yarısı değildir. Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde yürütülemeyecek beraberlikler yoktur. Tekrar mutluluklar dilerim.

Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun. Cenab-ı Hakk'ın selamı, selameti, merhameti, rahmeti, mağfireti, bereketi, ihsanı ve ikramı üzerinize olsun inşAllah.

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Özellikle de erkek okuyuculardan yorum almak beni çok mutlu etti. Düğün dernek işlerine biz hatunlar daha meraklıyız ne de olsa. İnşallah hayırlısıyla atlatır, mutlu bir yuva sahibi oluruz. İyi akşamlar herkese. :)

Unknown dedi ki...

Çok farklı bir organizasyon olmuş. Tabi uzak akraba ve arkadaşlar da olunca, insan yeni arayışlara giriyor.. Hayırlı olsun. Mutluluklar dilerim...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Çok mutlu olun canım ,bundan sonrası da güzellikler için de ilerlesin inş:)

Unknown dedi ki...

Çok mutluluklar dilerim size :) çok güzel bir telaş içerisindesinizdir eminim ama yinede yazıp paylaşman çok hoş :))