3 Eylül 2012 Pazartesi

Fuarda Bir Gün!

Daha önceki yazımda sizlere İzmir'in meşhur fuar nostaljisinden ve bu sene Tansaş'ın sponsor olduğu Enternasyonal Fuarı'nın 81.sinin düzenlendiğinden bahsetmiştim. Bu sene de fuara katılmakla kalmadım, fuara ait fotoğraflar da çekmeye karar verdim. Ve fuarın 3. gününden en güzeli kareleri sizler için çektik. Tabii bu aşamada erkek arkadaşımın da oldukça yardımı oldu.

Fuardan kısa notlarıma gelecek olursam;

Her sene olduğu gibi bu sene de fuarda uygun fiyatlarla yiyecek, içecek bir çok tüketim gıdası bulmak mümkün. Bizde fuar alanına girmemizle ne yiyeceğimizi şaşırdık. Mısır (bardakta, kaynamış, yanık), çubukta patates, dondurma, kestane şekeri, simit ve birçok seçenek bulmak mümkün. Hatta öyle ki bu sene fastfood markaları bile fuar alanında yerini almıştı.



Tansaş'ın fuar alanına kurduğu dev Guiness rekorlar kitabına giren alışveriş arabası en çok dikkat çeken şeydi. Kendimizi içine atıp tüm İzmir'i dolaşmak içimizden geçmedi de değil.

Tansaş'ın fuar alanındaki süpermarketi oldukça işimizi gördü. İzmirliler de öyle düşünmüş olacaklar ki herkes çiğdem ve sularını ordan tedarik etti.

Fuar alanında çocuklar içinde birçok oyun alanı yapmışlardı. Pepee balonları ise heryerdeydi.




Akşamki Murat Boz konserine ise katılım oldukça fazlaydı. Tahmin edilebileceği üzere çoğu da ergen lise kız kolonileriydi. Murat Boz ve dansçı kızların dans gösterileri görülmeye değerdi. Daha sırada Sertab Erener, Göksel, Grup Model var.



Özetle: Bu sene düzenlenen Enternasyonal Fuarı'nın 3. günü oldukça eğlenceliydi. Ve bu eğlence 6 gün daha sürecek. Bitmeden mutlaka uğrayın derim. Bu fırsatı kaçırmayın.

Bize bu eğlenceleri yaşamamıza vesile olan Tansaş'a ise teşekkürler.

Fuara ait tüm fotoğraflar için tıklayın!





1 kişi ahkam kesmiş:

bademlebuduk dedi ki...

izmir = fuar öyle büyüdük biz :)
hoş bir hatıra olmuş